Entrevista al grup de música ‘Suzy i los quattro’

a Persones Extraordinàries

El divendres 25 d’Octubre van venir a l’Escola Projecte el grup de música ‘Suzy y los Quattro’ per tractar el tema de la inclusió

Aquest grup de música està format per:  Bb Quattro, Marqui Quattro, Curli Quattro i, com a cantant del grup, Suzy Chain. Són un grup que toquen música rock.

Aquest grup el van crear quan ells eren joves més concretament en el 2002 i el cognom de Quattro el van agafar de Los Ramones que eren una gran influència per ells.

Tot va sorgir, quan la Suzy li va demanar a la seva parella (Bb Quattro) que, com als dos els hi agradava el mateix estil de música, podien enregistrar alguna cosa junts i com a regal de parella van regalar-se fer un disc en una discográfica.

Han vingut a l’escola per fer una actuació per finalitzar la jornada de valors. Els hi hem agraït molt que hagin vingut.

Hola em dic Tomàs Oller, vaig néixer el 28 de desembre del 2004. M’agrada jugar a bàsquet amb el meu equip, anar amb bici per la muntanya, vaig a l'ESCOLA PROJECTE de Barcelona, estic fent el curs de 4rt d’ESO.En el meu temps lliure m'agrada quedar amb els meus amics.

Hola me llamo Tomàs Oller, nací el 28 de diciembre de 2004. Me gusta jugar al baloncesto con mi equipo, ir en bici por la montaña, voy a la “ESCOLA PROJECTE” de Barcelona, ​​estoy haciendo el curso de 4º de ESO. En mi tiempo libre me gusta quedar con mis amigos.

Hello my name is Tomas Oller, I was born on December 28, 2004. I like to play basketball with my team, to ride on a mountain bike, I go to the “ESCOLA PROJECTE” in Barcelona, ​​I am doing the 4th year of ESO. In my free time I like meet my friends.