La meva experiència en el món VR

a JR Go

El passat dimecres dia 5 de febrer, vaig gaudir d’una experiència amb realitat virtual a la VRPLAYBCN de Barcelona.

En el seu local tenen una gran varietat de jocs però el que jo vaig jugar és el Tower Tag, un joc en el qual t’enfrontes a altres jugadors reals, en un trepidant shooter.

Per jugar has d’anar equipat amb els següents components:

HTC Vive Pro   


HTC VIVE PRO – Aquestes ulleres en realitat virtual et permeten endinsar-te en el món de la realitat virtual d’una manera immillorable.

Armilla Tactot


ARMILLA TACTOT – Aquesta armilla amb més de 40 sensors et permet saber quan estàs jugant si t’han donat i a on i ajuda als jugadors a poder gaudir d’una manera més real l’experiència.

Pistola Tower Tag


PISTOLA TOWER TAG – La pistola que et donen per jugar és idèntica a la que tens en el joc i crea una sensació de realitat impressionant.

Modalitats de Joc

El Tower Tag té diferents modalitats de joc, entre d’elles trobem el mode eliminació, una espècie d’eliminació per equips i el joc de la bandera.

ELIMINACIÓ: Aquest mode consisteix en un límit de temps intentar eliminar els màxims enemics possibles, quan aquest temps s’acaba qui ha eliminat a més enemics.

ELIMINACIÓ PER EQUIPS : Seria el mateix mode de joc que el d’eliminació però ara per equips. L’objectiu és acabar amb tot l’equip rival i sobreviure la ronda sense morir. Guanya qui hagi sobreviscut a més rondes en un temps limitat.

JOC DE LA BANDERA: En aquest mode de joc l’objectiu és defensar la teva torre/bandera i conquerir la de l’enemic. En aquest mode també has d’atacar i eliminar als enemics per evitar que puguin aconseguir la teva bandera/torre amb més facilitat.

Em dic Jordi Casas i tinc 15 anys. Sóc un alumne de 4rt d'ESO de l'Escola Projecte i visc a Barcelona. Parlo català, castellà, anglès i francès. M'agrada fer esport, sobretot jugar a futbol, bàsquet i m'agrada molt fer snow. M’agrada molt cuinar i més quan el que faig surt ben bo i el que més m’agrada és fer la carbonara. Follow: @jordicb_

Me llamo Jordi Casas y tengo 15 años. Soy un alumno de 4rto de ESO de la Escola Projecte y vivo en Barcelona. Hablo catalán, castellano, inglés y francés. Me gusta hacer deporte, sobretodo jugar a fútbol, baloncesto y me gusta mucho hacer snow. Me gusta mucho cocinar y más cuando lo que hago me sale bueno y lo que más me gusta hacer es la carbonara. Follow: @jordicb_

My name is Jordi Casas and I am 15 years old. I am a 4th year of ESO at the School Project and I live in Barcelona. I speak Catalan, Spanish, English and French. I like to do sports, especially playing soccer, basketball and I like snow. I really like cooking and more when what I do is good and I like the carbonara. Follow: @jordicb_