La cooperativa Biciclot visita l’Escola Projecte

a Persones Extraordinàries

Dijous passat, dia 5 de març. En Xavier coordinador de la cooperativa Biciclot va dirigir una xerrada, en la que va comentar i informar sobre les activitats que oferien, tant com per a les escoles, com per a qualsevol persona interessada.

Què és aquesta cooperativa?

Som cooperativa de treball, un model d'economia social centrat en les persones, democràtic amb vocació de servei, compromís social i mediambiental. Promovem la bicicleta com a mitjà de transport ecològic, econòmic, saludable i per una mobilitat sostenible.

Què ens ofereixen en l’àmbit escolar?

Des de 1987, a Biciclot treballem amb diferents propostes en l'àmbit de l'educació i la promoció de l'ús de la bicicleta amb l'objectiu de fer d'ella una eina transformadora de la nostra ciutat. Amb les activitats dirigides a Primària volem facilitar-vos recursos per treballar els coneixements i les habilitats bàsiques necessàries perquè els nois i noies de les nostres escoles puguin plantejar-se, el dia de demà, l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu.

Participa-hi!

Hola, em dic Arnau, aquest curs estic fent 4t d’Eso a Barcelona l’Escola Projecte. Sóc un noi que desde petit he tingut la gran passió d’anar amb bicicleta, porto des dels tres anys anant, he competit… Tinc 15, per complir-ne 16, també he fet basquet cinc anys, i m'agraden molt els esports de muntanya, i aquest any me apuntat a escalada amb un amic, i també faré esquí de competició a l'hivern. 

Hola, me llamo Arnau, este curso estoy haciendo 4t de Eso en Barcelona en la “Escola Projecte”. Soy un chico que desde pequeño he tenido la gran pasión de ir en bicicleta, llevo desde los tres años yendo, y compitiendo ... Tengo 15, para cumplir los 16, también he hecho baloncesto cinco años, y me gustan mucho los deportes de montaña, y este año me he apuntado a escalada con un amigo, y también haré esquí de competición en invierno.

 

Hi, my name is Arnau, this year I am doing 4th of ESO in Barcelona at Escola Projecte. I am a boy who since I was a child I have had the great passion of cycling, I have been going since three years, and competing … I'm 15, to turn 16, I have also done basketball for five years, and I really like mountain sports, and this year I signed up for climbing with a friend, and I will also do winter skiing.