Jocs de taula per jugar amb la família

a Tema del mes

Per poder passar el temps aquests dies de confinament tots plegats a casa, els jocs de taula són el millor recurs que pots trobar

L’estat d’alarma pel coronavirus es manté a Espanya, per la qual cosa hem de romandre confinats a les cases. És molt important passar el temps del confinament positiu i per tant, amb un ambient agradable a casa teva. Per això els jocs de taula ho faran molt més fàcil i divertit!

Els millors jocs de taula que et podem recomanar són: 

  1. Monopoly
  2. Parchis
  3. Cluedo
  4. Uno
  5. Escacs
  6. Exploding kittens
  7. Dobble
  8. Verdader o fals
  9. Pictionary
  10. Memory

Em dic Miriam, tinc 15 anys. Estic estudiant 4rt d’ESO a l’Escola Projecte a Barcelona i m’agrada molt ballar ballet i contemporani tot i que m’agradaria fer atletisme. També m’agrada molt viatjar i sortir de festa amb els amics.

Me llamo Miriam, tengo 15 años. Estoy estudiando 4to de la ESO en la Escola Projecte en Barcelona y me gusta mucho bailar ballet y contemporáneo aunque me gustaría hacer atletismo. También me gusta mucho viajar y salir de fiesta con los amigos.

My name is Miriam, I’m 15 years old. I’m studying 4th of ESO at the Escola Projecte in Barcelona and I really like dancing ballet and contemporary although I would like to do athletics. I also like to travel and party with friends.