La reacció de la gent al poder sortir a fer esport

a Opinem

Desde la meva opinió, el poder sortir a fer esport al carrer ha sigut una bona idea pero no crec que s’hagi portat a terme de la millor manera possible.

Crec que el poder deixar la gent fer esport s’hauria d’haver fet més regular i no amb tanta anticipació.

El passat dia 2 de maig va ser el primer dia que es va poder sortir a fer esport a fora de casa, la gent amb moltes ànsies i ganes van sortir a córrer o amb bici com és normal. Una altra cosa que s’ha respectat molt durant aquests dies de poder sortir a fer esport és que s’ha respectat molt bé les franges horàries amb les quals es pot sortir a practicar exercici físic.

Això va tenir una part positiva que és que la gent es va poder moure i fer esport però en contra també va tenir una cosa molt negativa, van haver-hi moltes aglomeracions de gent al passeig marítim i a la Carretera de les Aigües com a lloc principal.

Moltes persones no van respectar els dos metres de seguretat que eren obligatoris entre els esportistes ni tampoc el no fer trobades amb altres persones que no siguin de la teva casa.

És molt important respectar aquestes normes de seguretat perquè no hi hagi un rebrot que ens torni a confinar a tots a casa i no tornem a passar una altre temporada a casa.

Hola em dic Tomàs Oller, vaig néixer el 28 de desembre del 2004. M’agrada jugar a bàsquet amb el meu equip, anar amb bici per la muntanya, vaig a l'ESCOLA PROJECTE de Barcelona, estic fent el curs de 4rt d’ESO.En el meu temps lliure m'agrada quedar amb els meus amics.

Hola me llamo Tomàs Oller, nací el 28 de diciembre de 2004. Me gusta jugar al baloncesto con mi equipo, ir en bici por la montaña, voy a la “ESCOLA PROJECTE” de Barcelona, ​​estoy haciendo el curso de 4º de ESO. En mi tiempo libre me gusta quedar con mis amigos.

Hello my name is Tomas Oller, I was born on December 28, 2004. I like to play basketball with my team, to ride on a mountain bike, I go to the “ESCOLA PROJECTE” in Barcelona, ​​I am doing the 4th year of ESO. In my free time I like meet my friends.