‘Disney +’: Una recomanació per passar el confinament

a Opinem

És un servei de subscripció que se centra principalment en el contingut de cinema i televisió de Walt Disney Studios, i té un preu de 7 euros mensuals, encara que es pot gaudir de set dies de prova gratis.

El servei es va llançar en alguns països del món, primer als Estats Units, Canadà i Països Baixos el 12 de novembre de 2019, i després a Puerto Rico, Austràlia i Nova Zelanda el 19 de novembre del mateix any.

Durant el primer dia del servei als Estats Units, Canadà i Països Baixos, l’aplicació de Disney + va ser descarregada 3,2 milions de vegades, convertint-se en l’aplicació més descarregada en App Store.

A part de les pel·lícules i sèries originals de Disney, també podem trobar totes les pel·lícules de Marvel, Star Wars o Pixar

Recomano el Disney + a les persones aficionades a aquestes sagues com Marvel i Star Wars, encara que també a les persones que vulguin tornar a veure les sèries de la infància. A més a més, recomano aquesta plataforma a les famílies amb nens més petits durant el confinament, ja que és una bona eina de distracció. 

Marta Aragonès i Patrícia Giró

Em dic Marta Aragonès i tinc 14 anys. Actualment estic estudiant 4rt d’ESO a l’Escola Projecte de Barcelona i al acabar la ESO probablement fare un batxillerat social. M’agrada molt la fotografia, escoltar música, viatjar i passar temps amb els meus amics.

Me llamo Marta Aragonès y tengo 14 años. Actualmente estoy estudiando 4º de ESO en la Escuela Projecte de Barcelona i al acabar la ESO probablemente haré un bachillerato social. Me gusta mucho la fotografía, escuchar música, viajar y pasar tiempo con mis amigos.

My name is Marta Aragonès and I am 14 years old. I am currently studying 4th of ESO at the Escola Projecte in Barcelona and at the end of ESO I will probably be a social major. I like photography, listening to music, traveling and spending time with my friends.