La competició de Moto GP està ”a tope”

a Actualitat/Esports

Les carreres de motos es reinventen durant aquest confinament

L’esport de les motos s’ha perdut del tot en aquests dies? La resposta és que no del tot, ara en parlarem una miqueta de com s’estan vivint les carreres, i les diverses aportacions dels pilots, a les xarxes.

Els corredors de moto GP, estan molt trists de no poder realitzar les seves carreres a pista, gaudir i sentir l’asfalt de la carretera.

Aquesta rutina tan avorrida que tenen ara els hi suposa estar perdent una temporada, i en aquest tipus d’esport és molt important com a tots, per classificacions, i per tot en general.

Els corredors de la categoria de moto GP, han decidit fer un seguit d’esdeveniments per la xarxa, a partir de la PlayStation, amb un joc en el qual representen una carrera de la realitat en una pantalla.

És una pràctica habitual per a ells. Però és clar que jugant a un videojoc, no practiques el moviment sobre la moto, però sí que pots distreure’t i gaudir des de casa d’un espectacle el més semblant possible.

Descubre PS4 y PS4 Pro, incluidos los juegos de PS4, las funciones ...
Imatge, de la consola PlayStation PS4.

Els germans Márquez:

Aquests dos cracs de les motos, estan vivint com a germans el confinament junts a casa, i regularment fan gaudir a la gent amb els seus vídeos a les xarxes.

Ja fa un temps Àlex Márquez, el germà petit va pujar de categoria amb el gran Marc Márquez, el seu germà gran. I per tant a l’hora de realitzar les carreres virtuals amb la consola ho fan junts. Això si cadascun amb la seva PlayStation i jugant a una habitació diferent, que si no es poden veure els trucs…

Una dada molt curiosa i divertida: en l’últim tram de la carrera va quedar en el podi en primer bloc el petit Àlex Márquez per davant de Marc, que va quedar en el segon lloc seguit per, Rossi. Un altre gran corredor. Van jugar amb el videojoc de 2020. La pole virtual la va aconseguir Fabio Quartararo, per davant d’Álex Márquez i Pecco Bagnaia. Rossi tornava per a rodar en ‘casa’. En total, 11 pilots.

Hola, em dic Arnau, aquest curs estic fent 4t d’Eso a Barcelona l’Escola Projecte. Sóc un noi que desde petit he tingut la gran passió d’anar amb bicicleta, porto des dels tres anys anant, he competit… Tinc 15, per complir-ne 16, també he fet basquet cinc anys, i m'agraden molt els esports de muntanya, i aquest any me apuntat a escalada amb un amic, i també faré esquí de competició a l'hivern. 

Hola, me llamo Arnau, este curso estoy haciendo 4t de Eso en Barcelona en la “Escola Projecte”. Soy un chico que desde pequeño he tenido la gran pasión de ir en bicicleta, llevo desde los tres años yendo, y compitiendo ... Tengo 15, para cumplir los 16, también he hecho baloncesto cinco años, y me gustan mucho los deportes de montaña, y este año me he apuntado a escalada con un amigo, y también haré esquí de competición en invierno.

 

Hi, my name is Arnau, this year I am doing 4th of ESO in Barcelona at Escola Projecte. I am a boy who since I was a child I have had the great passion of cycling, I have been going since three years, and competing … I'm 15, to turn 16, I have also done basketball for five years, and I really like mountain sports, and this year I signed up for climbing with a friend, and I will also do winter skiing.