Que passa durant un minut a Internet?

a Actualitat/Ciència

Internet podríem dir que s’ha convertit en un univers paral·lel on succeeixen molts fets que tenen conseqüències en el món físic

En aquest lloc virtual passen moltes coses anualment, mensualment i diàriament, però saps què passa durant un minut a Internet?

Segons Excelacom, durant un minut es realitzen més de 2,4 milions de recerques només a Google, s’envien més de 150 milions de missatges electrònics i es publiquen aproximadament 347.222 tweets.

WhatsApp és un altre servei que triomfa a internet, en només un minut s’envia més de 44 milions de missatges. Per la seva banda, a l’App de missatgeria Snapchat es comparteixen més de 527.760 fotografies i a Tinder es produeixen més de 972.222 swipes.

La música no es queda enrere. Spotify ofereix 38.052 hores de música als seus usuaris. Per la seva altra banda, Apple Music ofereix més de 20 milions de subscriptors anuals.

Les xarxes socials també ofereixen dades curioses: més de 700.000 inicis de sessió a Facebook, més de 120 nous comptes a LinkedIn i gairebé 40.000 publicacions a Instagram en només en 60 segons.

En total, els usuaris de l’App Store s’instal·len  51.000 aplicacions i jocs als seus dispositius d’Apple.

A Dropbox es puja més de 80.000 arxius i l’assistent per veu d’Apple, Siri, respon 99.000 peticions per minut.

Es pot apreciar que internet ja és un altre món, i que guarda una quantitat immens d’arxius, documents, videos, imatges… que ens podríem passar milers d’anys per només veure una petita part de tot l’internet.

Email: Johnfetalvero@escolaprojecte.cat Descripció: El meu nom es John, tinc 15 anys i actualment estic estudiant 4rt d’ESO al centre educatiu Projecte situat a Barcelona. Vaig néixer a Filipinas però em vaig traslladar a Barcelona Gaudeixo de tocar el piano i el baix, escoltar música, i jugar a videojocs casualment.

Email: Johnfetalvero@escolaprojecte.cat Descripción: Mi nombre es John, tengo 15 años y actualmente estoy estudiando 4º de ESO en el centro educativo Proyecto situado en Barcelona. Nací en Filipinas pero me trasladé a Barcelona. Disfruto de tocar el piano y el bajo, escuchar música, y jugar a videojuegos casualmente.

Email: Johnfetalvero@escolaprojecte.cat Description: My name is John, I am 15 years old and I am currently studying 4th ESO at the educational center Project located in Barcelona. I was born in the Philippines but I moved to Barcelona. I enjoy playing the piano and the bass, listening to music, and playing video games casually.

El més recent de

Anar a dalt