The Circle: El reality show que no et pots perdre

a Opinem

El programa compta amb les versions d’Estats Units, Brasil i França

Aquesta sèrie tracta de vuit concursants desconeguts que comencen a viure en vuit apartaments diferents en el mateix edifici. Aquests concursants no es coneixen de res.

A continuació, només es poden comunicar entre ells mitjançant fotografies i xats virtuals d’una aplicació fictícia inventada per aquest programa.  

Es pot trobar a la plataforma digital de Netflix. Totes les versions tenen el mateix nombre d’episodis, és a dir, dotze cadascuna. La durada dels episodis és d’una hora aproximadament.

Al començament del programa, cada concursant pot dissenyar el seu perfil, que l’ajudarà a guanyar els cent mil dòlars que estan en joc. Hauran d’establir relacions amb els altres concursants i al final de cada dia fan un rànking.

Els més votats d’aquest rànking seran els propers “influencers” i podran bloquejar a un dels concursants. A més a més, faran jocs i reptes amb un premi d’avantatge per al guanyador. Principalment, l’usuari guanyador es podrà agregar una nova imatge en el seu perfil.

En conclusió, trobo que aquest programa vol representar i retratar com canvia la gent en les xarxes socials i en persona. Han aconseguit plasmar per complet als usuaris d’internet.

Hola, em dic Patricia Giró i tinc 15 anys. Estudio a l’escola Projecte de Barcelona i faig 4t d’ESO. M’agrada el món de la fotografia, estar amb els meus amics, viatjar i el món de la moda. En el meu temps lliure, m’agrada escoltar música i practicar el meu esport preferit, l’equitació en general.

Hola, mi nombre Patricia Giró y tengo 15 años. Estudio en la escuela Projecte de Barcelona y hago 4º de ESO. Me gusta el mundo de la fotografía, estar con mis amigos, viajar y el mundo de la moda. En mi tiempo libre, me gusta escuchar música y practicar mi deporte favorito, la equitación en general.

Hi, my name is Patricia Giró and I’m 15 years old. I study at the Projecte’s school of Barcelona and I’m studying 4th ESO. I like the world of photography, be with my friends, travel and the fashion’s world. In my free time, I like to listen to music and practice my favorite sport, riding my horse.