Així ha sigut el retorn d’Anonymous

a Actualitat/Vida

Tornen a l’acció després de tres anys sense notícies seves

Després de la mort de George Floyd a mans de la policia de Minneapolis, han començat una sèrie de manifestacions. Milers de persones surten cada dia als carrers per protestar contra la discriminació racial que pateixen les persones en tot el país.

Anonymous també ha format part de les protestes i ha col·lapsat les xarxes, realitzant una sèrie d’actes:

  • Ha eliminat la pàgina web de la policia de Minneapolis.
  • Ha hackejat la ràdio de la policia de Chicago per posar la cançó de “Fuck The Police”.
  • Ha reviscut el llibre negre de Jeffrey Epstein, on es troben els noms d’alguns famosos que assistien als esdeveniments organitzats per ell, que ha estat acusat de tràfic i abús sexual de menors d’edat.
  • Ha portat a la llum el que creuen que va ser la veritable causa de la mort de la princesa Diana.
  • Ha portat el llum la seva opinió sobre el paper que porta l’OMS en el control de la pandèmia del coronavirus.
  • Ha filtrat una trucada en la qual sembla que la mort de Michael Jackson va ser un assassinat.

Em dic Noah, vaig nèixer el 23/6/2004, estiuejo a Calella de Palafrugell. M’encanta la música, faig anglès i tennis, i en el meu temps lliure surto molt a festes i quedo amb els amics, m’agradaria estudiar dret, i viure a Los angeles.

My name is Noah, I was born on the 6/26/2004, summer at Calella de Palafrugell. I love music, I do English and tennis, and in my free time I go out to parties and stay with friends, I would like to study right, and live in Los Angeles.

Me llamo Noah, nací el 06/23/2004, veraneo en Calella de Palafrugell. Me encanta la música, hago inglés y tenis, y en mi tiempo libre salgo mucho a fiestas y quedo con los amigos, me gustaría estudiar derecho, y vivir en Los Angeles.