Horrorland guanya el premi al millor parc de terror d’Europa

a Actualitat/Vida

Horrorland és un parc temàtic situat en un polígon industrial de la central tèrmica abandonada de Cercs, al Berguedà

El 6 de maig de 2020, als premis Scare Awards, es va anunciar de manera telemàtica el guanyador al millor parc temàtic de terror de tot Europa. Les persones que s’encarreguen als Scare Awards de decidir el guanyador, són un conjunt d’experts en el món del terror, de l’oci i de l’espectacle.  

Els altres finalistes van ser: Alemanya (amb un parc), Irlanda (amb dos parcs) i Holanda (amb dos parcs). Horrorland va guanyar perquè destaca respecte als altres parcs de terror en la innovació de les diferents atraccions, la tecnologia utilitzada i pel grau de satisfacció dels visitants, ja que és molt alt. Aquest parc ja ha recapat més de 12 premis en 2 anys d’existència i és el segon any consecutiu que guanya aquest mateix premi. 

A més a més, tenen noves atraccions preparades per a la seva propera obertura programada cap a l’octubre i novembre de 2020, coincidint amb Halloween, com per exemple: “Haunted House”, “Express Scape Room”, “Shooting Range” i “Extreme House”. Segur que ens sorprenen!

Hola, em dic Patricia Giró i tinc 15 anys. Estudio a l’escola Projecte de Barcelona i faig 4t d’ESO. M’agrada el món de la fotografia, estar amb els meus amics, viatjar i el món de la moda. En el meu temps lliure, m’agrada escoltar música i practicar el meu esport preferit, l’equitació en general.

Hola, mi nombre Patricia Giró y tengo 15 años. Estudio en la escuela Projecte de Barcelona y hago 4º de ESO. Me gusta el mundo de la fotografía, estar con mis amigos, viajar y el mundo de la moda. En mi tiempo libre, me gusta escuchar música y practicar mi deporte favorito, la equitación en general.

Hi, my name is Patricia Giró and I’m 15 years old. I study at the Projecte’s school of Barcelona and I’m studying 4th ESO. I like the world of photography, be with my friends, travel and the fashion’s world. In my free time, I like to listen to music and practice my favorite sport, riding my horse.