Peu de foto.

Què ha suposat per mi formar part de la revista escolar digital (RED)?

a Cartes al Diari/Opinem

Jo mai he sigut d’escriure gaire, ja que no se’m dóna molt bé, ni tampoc és que m’atregui gaire. De totes maneres, tenir l’oportunitat d’haver estat un any escrivint per una revista on publicava els articles que jo mateix redactava m’ha ajudat a mirar les coses des de diferents punts de vista que no són els meus habituals. M’ha motivat a buscar informació en diferents webs i he vist que totes expliquen els mateixos fets, però cada una de la manera que li convé més, segons la seva ideologia.

No com a cosa negativa però tenir aquesta experiència, m’ha fet decidir que no m’agradaria guanyar-me la vida com a periodista. No perquè hagi tingut una mala experiència ni res d’això, sinó perquè m’ha fet veure que haig de dedicar-me a allò que de debò m’agrada.

Per tot el que m’ha aportat aquesta experiència estic molt agraït a Junior Report, ja que no només m’han ajudat a l’hora de fer articles sinó també a no fiar-me només de la primera font d’informació. També m’han fet entendre que haig d’informar-me bé abans de fer quelcom que després pot tenir una influència cap altres persones.

Moltes gràcies!

Hola em dic Tomàs Oller, vaig néixer el 28 de desembre del 2004. M’agrada jugar a bàsquet amb el meu equip, anar amb bici per la muntanya, vaig a l'ESCOLA PROJECTE de Barcelona, estic fent el curs de 4rt d’ESO.En el meu temps lliure m'agrada quedar amb els meus amics.

Hola me llamo Tomàs Oller, nací el 28 de diciembre de 2004. Me gusta jugar al baloncesto con mi equipo, ir en bici por la montaña, voy a la “ESCOLA PROJECTE” de Barcelona, ​​estoy haciendo el curso de 4º de ESO. En mi tiempo libre me gusta quedar con mis amigos.

Hello my name is Tomas Oller, I was born on December 28, 2004. I like to play basketball with my team, to ride on a mountain bike, I go to the “ESCOLA PROJECTE” in Barcelona, ​​I am doing the 4th year of ESO. In my free time I like meet my friends.