Alerten que el 30% dels grups de les escoles incompleixen la ràtio de 20 alumnes

5 views

El conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló ha alertat que el 30% dels grups bombolles creats a les escoles incompleixen la ràtio de 20 alumnes

Catalunya ha sumat en les últimes 24 hores 1.481 casos nous de corona-virus mentre que els malalts hospitalitzats estan baixant lleugerament. 

Josep Bargalló a Rac 1 ha enunciat que a partir d’aquest dilluns posaran en marxa “actuacions extraordinàries immediates”, ja que en els centres no es pot complir la ràtio de 20 alumnes per grup, amb mesures com organitzar els grups en espais.

close

Em dic Guillem i estudio 4t d'ESO a l'escola projecte de Barcelona. M'agrada molt el futbol i jugo al cadet b del C. Sant Ignasi. També m'agrada la música i d'extraescolar toco la bateria. M'agrada l'anime i els videojocs.
 

 
Me llamo Guillem y estudio 4.º de ESO en la escola projecte de Barcelona. Me gusta mucho el fútbol y juego al cadete b del C. Sant Ignasi. También me gusta la música y de extraescolar toco la batería. Me gusta el anime y los videojuegos.
 

 
My name is Guillem and I study 4th of ESO at the school project of Barcelona. It likes me a lot the soccer and play at the cadet b of the C. Saint Ignasi. Also it likes me the musician and of extracurricular touch the battery. It likes me the anime and the video games.

El més recent

Política abans que salut?

Espais tancats, multituds, escassa ventilació: aquests són els principals motius de la transmissió del coronavirus. Per

Cómo realizar una entrevista

La entrevista es uno de los géneros periodísticos que se caracteriza por ser una conversación entre el periodista y una o más personas. También