Aquestes són les mesures de seguretat per començar les classes

10 views

Ja estan a punt les noves normatives que hauran de seguir les escoles a partir del dia 23 de setembre del 2020

Aquestes són les mesures que s’hauran de seguir per prevenció davant la Covid-19 durant aquest curs escolar.

  • Nombre de persones dins dels grups:

La ràtio de persones dins d’un grup bombolla en grups de primària, passarà a ser d’un màxim de 20 persones. Als grups de secundària no és necessària aquesta normativa, però es demana que es redueixin els grups el màxim possible.

Les escoles que no puguin reduir els grups rebran normes directes de la Generalitat per saber el que han de fer.

  • Mascaretes:

Les mascaretes seran obligatòries a partir dels sis anys a qualsevol espai de l’escola.

  • Control de símptomes:

Es recomana a totes les escoles controlar la temperatura dels seus alumnes cada dia abans que comencin les classes, cada escola escollirà com fer-ho.

close

Em dic Arnau Santanach Casanellas, tinc 14 anys, estudio 4t d'ESO al Centre Educatiu Projecte i sóc de Barcelona. M'agrada molt jugar a futbol, de fet, jugo al Sant Ignasi Club de Futbol, també m'agrada molt mirar series i quedar amb els amics. De gran encara no sé que m'agradaria ser, però m'està interessant bastant el tema de ser periodista esportiu, ja que m'agrada molt analitzar els partits de futbol i gaudeixo molt fent-ho.
 
Me llamo Arnau Santanach Casanellas, tengo 14 años, estudio cuarto de la ESO al Centre Educativo Projecte y soy de Barcelona. Me gusta mucho jugar a futbol, de hecho, juego al Sant Ignasi Club de Futbol, también me gusta mucho mirar series y quedar con mis amigos. De mayor aun no se que me gustaria ser, pero de momento me está interesando bastante el tema de ser periodista deportivo, ya que me gusta mucho analizar los partidos de futbol y disfruto mucho haciéndolo.
 
My name is Arnau Santanach Casanellas, I am 14 years old, I study fourth of ESO at the Center Educativo Projecte and I am from Barcelona. I really like to play soccer, in fact, I play at Sant Ignasi Club de Futbol, ​​I also really like watching series and meeting with my friends. When I grow up I still don't know what I would like to be, but at the moment the topic of being a sports journalist is interesting to me, since I really like to analyze football matches and I really enjoy doing it.

El més recent

Política abans que salut?

Espais tancats, multituds, escassa ventilació: aquests són els principals motius de la transmissió del coronavirus. Per

Cómo realizar una entrevista

La entrevista es uno de los géneros periodísticos que se caracteriza por ser una conversación entre el periodista y una o más personas. También