L’estudi de la seroprevalença mostra dades impactants en el pla d’aquest crus escolar

5 views

Les dades han mostrat que hi ha una prevalença general del 5,2% i en població infantil d’entre 2,2% i 3,9% segons les franges d’edat de l’infant

Segons la SVEC, el 0,23% de casos notificats a Catalunya tenen una edat d’entre 0 i 4 anys, la qual xifra és molt baixa, els nens no han de tenir tanta por de contagiar-se segons les estadístiques. 

També es mostren unes dades que reflecteixen els nens i nenes de 5-14 anys i és que l’estadística diu que el 0.35% de contagis totals corresponen a aquesta edat, a Catalunya, només el 0,65% de tots els casos confirmats de la COVID-19 mitjançant PCR a Catalunya corresponien a menors de 15.

close

Hola em dic Guillem, Estic estudiant 4rt d'eso a l'escola Projecte. M'agrada jugar a videojocs, fer qualsevol cosa amb els meus amics, mirar anime, ah i també m'apasiona el reportatge. També m'agrada molt escoltar música, veure vídeos a internet i en general tot el que estigui relacionat amb les xarxes socials.
 

Hola me llamo Guillem, Estoy estudiando 4º de ESO en la escuela Proyecto. Me gusta jugar a videojuegos, hacer cualquier cosa con mis amigos, mirar anime, ah y también me apasiona el reportaje. También me gusta mucho escuchar música, ver vídeos en internet y en general todo lo relacionado con las redes sociales.
 

Hi i'm Guillem, I'm studying 4th grade at Project School. I like to play video games, do anything with my friends, watch anime, ah and I am also passionate about reporting. I also really enjoy listening to music, watching videos on the internet and in general everything related to social media.

El més recent

Política abans que salut?

Espais tancats, multituds, escassa ventilació: aquests són els principals motius de la transmissió del coronavirus. Per

Cómo realizar una entrevista

La entrevista es uno de los géneros periodísticos que se caracteriza por ser una conversación entre el periodista y una o más personas. También