Política abans que salut?

/
31 views

Espais tancats, multituds, escassa ventilació: aquests són els principals motius de la transmissió del coronavirus. Per bloquejar-lo, una de les eines més efectives és portar una mascareta que impedeixi respirar les partícules del virus o transmetre-les a altres persones. Qualsevol persona que hagi viatjat mai en autobusos o en metro entendrà per què és una bona idea portar una mascareta actualment.

A set mesos de la pandèmia, el virus encara està fora de control. Els hospitals estan al màxim i estan en perill d’arribar a la capacitat. En general, els casos i les hospitalitzacions diàries noves han augmentat als Estats Units des de fa setmanes. Europa també viu una segona onada.

Mentre que no es trobi una vacuna o teràpia, seguim tenint el perill de contagi, per això tenim mesures d’higiene i prevenció suficients, com ara, mascareta o gels hidroalcohòlics. Ara bé, en diferents països s’ignoren aquestes mesures de seguretat, precisament en aquests països hi ha la majoria de contagis.

El més recent