Política abans que salut?

/
3 views

Espais tancats, multituds, escassa ventilació: aquests són els principals motius de la transmissió del coronavirus. Per bloquejar-lo, una de les eines més efectives és portar una mascareta que impedeixi respirar les partícules del virus o transmetre-les a altres persones. Qualsevol persona que hagi viatjat mai en autobusos o en metro entendrà per què és una bona idea portar una mascareta actualment.

A set mesos de la pandèmia, el virus encara està fora de control. Els hospitals estan al màxim i estan en perill d’arribar a la capacitat. En general, els casos i les hospitalitzacions diàries noves han augmentat als Estats Units des de fa setmanes. Europa també viu una segona onada.

Mentre que no es trobi una vacuna o teràpia, seguim tenint el perill de contagi, per això tenim mesures d’higiene i prevenció suficients, com ara, mascareta o gels hidroalcohòlics. Ara bé, en diferents països s’ignoren aquestes mesures de seguretat, precisament en aquests països hi ha la majoria de contagis.

close

Hola, el meu nom és Joel, tinc 15 anys, estudio 4rt d'ESO a l'escola projecte i sóc de Barcelona. M'agraden els videojocs, el anime, els ordinadors, la música i la tecnologia en general. Normalment faig articles d'opinió o de actualitat.
 
Hola, me llamo Joel, tengo 15 años, estudio 4rto de la ESO en la escola projecte i soy de Barcelona. Me gustan los videojuegos, el anime, los ordenadores i la tecnologia en general. Normalmente subo artículos de opinion o de actualidad
 
Hi, my name is Joel, I'm 15, and currently I'm studying 4rth of ESO in escola projecte and I'm from Barcelona. I like video games, anime, computers and technology. I usually post articles of opinion or actuality

El més recent

Cómo realizar una entrevista

La entrevista es uno de los géneros periodísticos que se caracteriza por ser una conversación entre el periodista y una o más personas. También