El confinament a l’escola Projecte

/
60 views

Quan ens van dir que segurament no tornaríem a l’escola, va ser un xoc bastant fort (imaginar-te l’escola sense ser-hi), al principi se’ns va caure el món a terra. Seria un nou repte finalitzar el curs escolar des de casa. Al principi molta feina de cop però a poc a poc anem assimilant aquest fet que no havia ocorregut mai.

Hem de ser sincers, els professors es van esforçar molt en què tots els alumnes poguessin estar el més còmodes possibles treballant la feina i els temaris des de casa. Per tant s’ha d’agrair molt la seva feina.

Quan ens van fer tornar aquest curs va ser molt estrany, ja que entre l’estiu i el confinament no estàvem acostumats a anar a l’escola. I sincerament crec que m’agrada més fer treball en línia i trobo molt menys perillós fer l’escola en línia, perquè si no cada setmana hi haurà un infectat i acabarem agafant tots el coronavirus que crec que és l’única solució.

Redactor juniors

El més recent

Què és el CEJAS?

El CEJAS (Centre d’Atenció a Joves Sobre les Sexualitats) és un servei d’atenció a joves especialitzat

Relat en xarxa

– Que em donguis el penjoll! – va exclamar l’Enia amb tons amenaçadors. Quan es va