Explorant el FIFA 21

38 views

Com cada any, FIFA 21 ha fet un petit salt evolutiu amb diverses novetats amb la mirada posada en la propera generació. Per exemple, hi ha la promesa d’oferir uns temps de càrrega ultraràpids, de manera que l’ambient on jugaràs carregui en pocs segons i tot arrencada sense que hagis d’esperar minuts.

També hi ha un nou sistema d’il·luminació diferida, amb el qual tant les cares dels futbolistes com algunes zones de l’estadi es veuran millor. A més, com cada any, hi ha millores en les animacions i s’han millorat els models dels jugadors, destacant una fidelitat climàtica que farà, per exemple, que la roba sembli mullada quan plou.

D’altra banda, també tenim les actualitzacions de plantilles, millores en les maneres Carrera i Clubs Pro, i també en la manera VOLTA de joc de carrer. No sembla que hi hagi d’haver canvis dràstics, però sí les típiques petites millores aquí o allà.

Jugabilitat: la recerca per ser més intuïtiu i realista

Els principals pilars sobre els quals se sosté FIFA 21 en termes jugables són les millores en la defensa i atac. Per exemple, si anem per la banda en ple contraatac, el davanter centre sabrà que haurà acompanyar-nos per obrir forat i rebre la passada. A més, s’espera una millora de sistema de col·lisions que permetrà eliminar qualsevol indici de conflicte entre les físiques , entre d’altres correccions i afegits.

Ultimate Team: FUT Coop i 100 icones

FIFA 21 et permetrà jugar en cooperatiu a Ultimate Team. Podràs unir forces amb un altre amic per disputar partits duals en Divisions Rivals i Squad Battles. Aquesta modalitat pot ser desactivada des del menú, pel que pots seguir enfrontant-te a un sol jugador, com sempre. L’estudi ha volgut multiplicar el catàleg de recompenses a través dels FUT Events, esdeveniments grupals amb els quals unir forces dins de la comunitat. Cal destacar la nova gestió de club, en el qual ja no haurem de bregar amb l’estat físic dels jugadors: tots començaran a el 100% dels partits. S’eliminen les cartes d’entrenament relacionats i es simplifica les de lesions a tan sols dos variants.

Volta: el futbol es respira als carrers

Després del seu debut a FIFA 20, Volta torna per ocupar aquells buits que va deixar la seva primera aparició. Està a les teves mans triar com vols fer créixer al teu jugador, que veurà canvis en el sistema de progrés. Si hem jugat bé, pujarà; si no, baixarà. El futbol de carrer no només viu de la pilota, sinó amb l’estil en què jugues.

Mode carrera: gestiona el teu club

De vegades oblidat, la manera carrera sempre és l’opció triada per a aquells que volen gestionar un club sense haver de lidiar amb el multijugador en línia. En canvi, si volem que un jugador transformi la seva posició o se centri en uns determinats trets, podrem. Aquí entra en joc la preparació prèvia al partit. Finalment, la simulació dels partits s’ha transformat per tenir més control del que sorgeix en el terreny de joc, fins i tot la possibilitat de poder controlar al nostre equip en qualsevol moment.

El més recent