Les noves polseres tèrmiques poden canviar de color amb la febre?

15 views

El Ministeri d’Educació va posar en marxa un projecte en centres educatius per ajudar els professors en la detecció de símptomes de coronavirus

El departament valencià de Vicent Marzà va dir en un comunicat que el seu objectiu és una mesura més per detectar possibles símptomes relacionats amb Covid-19, advertint així a les autoritats sanitàries que estableixin equips de detecció i actuació.

És una mena de teixit d’aïllament tèrmic dissenyat per l’empresa d’impressió tèxtil Colorprint Fashion, que s’activa a mesura que augmenta la temperatura corporal i es torna blanca a una temperatura d’uns 37,5 graus. Va ser aprovat per ser utilitzat per l’Institut de Tecnologia Tèxtil, demostrant la seva eficàcia en la prevenció de Covid.

L’objectiu de l’educació és permetre als centres, que experimentin amb comoditat i la durabilitat d’aquestes polseres càlides amb una vida mitjana d’una setmana. Les polseres es poden rentar sense que es perdi ni afecti les propietats de la roba.

close

El més recent