Què pensem sobre Merlí

/
44 views

En la sèrie de Merlí creiem que hi ha més coses bones que dolentes, ja que és una sèrie que ens agrada molt. La sèrie està formada per 4 temporades. Les 3 primeres les podem trobar a Netflix i l’última a Movistar. És una sèrie Catalana.

Va sobre un professor de filosofia, que entra nou a una escola. És el pare d’un alumne qui farà de tutor i de professor. És un professor que ensenya d’una manera diferent, i que intenta fer-se amic dels alumnes per ajudar-los, i com que és un professor diferent i ensenya d’una altra forma té alguns problemes amb alguns professors i pares. També, veus la vida dels alumnes, els seus problemes, i el que passa entre ells.

L’última temporada s’anomena Sapere Aude i va ser creada per Movistar+. En aquesta temporada canvia tot el que passa en les altres tres que us he explicat anteriorment. Canvia de protagonista i només es conserven 4 o 5 personatges de les altres temporades. En aquesta temporada podem veure que el protagonista és un dels alumnes de les altres temporades que ara segueix estudiant però a la universitat. Fa nous amics i també es fa amic d’una professora de filosofia que li recorda a en Merlí.

  • Janna: A mi aquesta sèrie amb va agradar molt, molt entretinguda. També m’agrada pels personatges i per les històries que passen entre ells. Jo crec que l’última temporada ha sigut la més dolenta, ja que han volgut allargar-la i ja no era el mateix. Però igualment la recomano molt, sobretot per als adolescents.
  • Pol: A mi em sembla una de les millors sèries que he vist mai però em resulta que l’última temporada no està al nivell de les altres.
Merlí. Serie TV - FormulaTV

El més recent