Sergiño Dest, el nou fitxatge del F.C.Barcelona

/
51 views

L’actual jugador del F.C.Barcelona, Sergiño Dest va aterrar ahir a Barcelona, confirmant així el seu fitxatge pel Futbol Club Barcelona

S’ha pogut veure al jugador bastant animat i va declarar davant de diferents mitjans que tenia moltes ganes de vestir com més aviat millor la samarreta blaugrana. Segons informen alguns mitjans, el traspàs per aquest jove jugador de dinou anys costarà 20 milions més 5 en variables.

El jugador estatunidenc és un fitxatge molt esperat pel club després de la marxa de Nélson Semedo al Wolverhampton. És un dels jugadors promesa més important en els últims anys i arriba a l’equip de Barcelona després de la derrota 8 a 2 contra el Bayern de München, equip que també va buscar el seu fitxatge.

Sergiño Dest arriba al Barça amb molts ulls posat a sobre d’ell, ja que s’espera molt d’aquest jugador, esperem que tanta pressió no l’afecti en el seu joc.

És un lateral dret ofensiu que arriba per suplir la baixa de Nelson Semedo, d’ell s’espera que es guanyi la titularitat per davant de Sergi Roberto i aconsegueix-hi tenir una bona connexió amb l’estrella de l’equip Lionel Messi. El perfil del jugador és molt semblant al de Dani Alves, un dels millors laterals drets de la història del club.

Redactor juniors

El més recent