Què penso sobre ‘Joc de Trons’?

/
48 views

Aquesta sèrie en veritat és una novel·la de George Raymond Richard Martin, però HBO va fer l’adaptació. És una sèrie de 8 temporades, 8/9 episodis per cada temporada i duren 1 hora.

Aquesta sèrie va sobre moltes famílies amb poder que viuen en un món inventat que estan en una època semblant a l’edat mitjana, moltes famílies volen ser els reis, volen tenir el poder absolut, i moltes de les famílies es barallen entre elles, i per culpa d’això hi ha moltes guerres. Però el que no saben és que els morts estan arribant.

A mi personalment aquesta sèrie m’agrada molt i penso que és una sèrie molt ben feta, els llocs on estan gravats, la roba dels personatges, com està gravat, els actors… jo crec que està molt bé.

En aquesta sèrie els hi agafes molt d’amor a molts personatges, la història i el context és molt interessant, ja que sempre estan passant coses.

Jo la recomano molt perquè em va agradar molt però a la gent que no li agrada la violència no la recomano. Crec que és una sèrie molt interessant, molt divertida, i molt bonica.

Jo volia comentar que les dues últimes temporades van tenir més polèmica, perquè ja no era el mateix que les temporades anteriors, tan fidels al llibre. Les dues últimes per mi van ser més dolentes, ja que HBO se les va adaptar de manera més lliure.

Però, a part d’això, és una sèrie que recomano molt.

Redactor juniors

El més recent