Primer dia a Science Bits

20 views

Utilitzem el primer dia de science per aprendre noves coses al laboratori

Durant el primer dia de Science Bits vam anar al laboratori. Vam fer un treball que consistia a fer una recerca a internet sobre alguns objectes que s’utilitzen als laboratoris i traduir-los en anglès, perquè Science, és una assignatura que la fem en anglès.

Els objectes que trobàvem, els havíem d’apuntar a la llibreta. Uns quants exemples del que vaig trobar són: La pipeta, el tub de vidre o el plàstic que acaba en forma cònica i que serveix per mesurar volums petits amb exactitud.

També vaig fer altres descobriments com el vas de precipitats que és un recipient sense aforar que mesura volums aproximats, el matràs ‘erlenmeyer’ que és un altre recipient sense aforar que serveix per escalfar líquids quan hi ha perill de vaporització i la gradeta, que és un suport que serveix per col·locar-hi tubs d’assaig que normalment són de plàstic.

El tub d’assaig és un tub cilíndric de vidre obert per un extrem que es fa servir per contenir substàncies liquides i sòlides i també per fer algunes reaccions químiques.

Així va ser el meu primer dia a laboratori.

Per: A.O.

El més recent