Què és l’Unity?

/
21 views

Unity és el que es coneix com un motor de desenvolupament o motor de joc. El terme motor de videojoc, “joc engine”, fa referència a un programari el qual té una sèrie de rutines de programació que permeten el disseny, la creació i el funcionament d’un entorn interactiu; és a dir, d’un videojoc.

La meva experiència amb Unity

Fa una setmana que m’he endinsat en el món de l’Unity, mirant tutorials i llegint consells, i a poc a poc vaig avançant.

A l’escola, a classe de tecnologia, he començat un projecte per poder arribar a crear un videojoc per final de curs, de moment em dedico a provar mecàniques i experimentar amb la plataforma i ho estic gaudint molt.

De moment no arribo a tenir un nivell suficient per elaborar coses complexes però estic avançant molt ràpid.

En les últimes sessions he pogut aplicar físiques a un objecte, i afegir moviment i gravetat.

El més recent