The term Philosophy - dictionary definition highlighted with yellow marker

Com va ser el dia mundial de la filosofia?

25 views

El dia mundial de la filosofia sempre és el 3r dijous de novembre, aquest any va ser el dia 19

A l’escola ho vam celebrar, dividint el grup en 2. Cada Grup va mirar un documental diferent. Un era sobre l’energia nuclear i els seus residus, i l’altre grup vam mirar un relacionat amb l’origen dels nostres aliments.

El documental sobre l’energia nuclear i els seus residus, ens explicaven que en el nostre planeta últimament hi ha molts residus nuclears i això ens perjudiquen molt a nosaltres encara que no els podem veure ni sentir. En el documental ens explicaven els projectes que tenien sobre com poder anar eliminant aquests residus nuclears del planeta.

El documental sobre els animals ens mostraven imatges sobre les fàbriques i escorxadors dels animals i camps on es collien les verdures, fruites, etc. Algunes imatges eren molt dures, ja que mostraven com mataven a l’animal.

Després de visualitzar els documentals, cada grup va fer un debat a partir d’algunes preguntes orientatives que teníem. A continuació Vam posar en comú els 2 debats i documentals i els vam estar comentant.

Ja cap al final de la Jornada, ens vam tornar a dividir en 3 grups; Els de manifest, que van elaborar un text amb les idees principals del documental, Un altre grup els de dibuix, van elaborar un gran mural on es representava artísticament el que havia sortit al documental. I finalment hi havia el grup de gravació, que van gravar un vídeo ‘còmic’ amb les diverses opinions que havien sortit derivades del debat del documental.

Per: A. Prat i L. Moliner

El més recent