La PlayStation 5 està esgotada i no es pot trobar enlloc

14 views

La gestió de Sony en la venta de la PS5 ha provocat molts problemes als usuaris

El tret de sortida a la nova PlayStation 5, la consola que revolucionarà l’indústria dels videojocs sense cap mena de dubte, ha estat un absolut caos. En menys d’una hora de l’inici de la venda de la consola es van esgotar totes les unitats. Això és a causa d’un problema de càlcul de Sony al contar les PS5 necessàries, ja que van fabricar molt poques i això va provocar un retard per fer-ne arribar una a tots els que la volien.

De fet, hi ha vàries anècdotes en relació a les consoles. A Xile uns homes van robar un camió que repartia les consoles als clients que van demanar-la per internet. Una altra anècdota provocada per Sony va ser que la gent que va comprar-la en el seu moment van començar a vendre-la a ni més ni menys que 200 € més del preu estàndard (599 €), un absolut escàndol.

Està clar que Sony s’ha equivocat en els calculs de la PS5, un error que es perdonable, però sembla molt trist que una empresa amb tant prestigi cometi aquests errors. Menys mal que ja han demanat perdó a la comunitat, perquè sinó se’ls hi hagués caigut el món a sobre.

El més recent