Quan acabaran les sancions per treure’s la samarreta?

/
18 views

Multa a Messi i al Barça per l’homenatge a la mort de Maradona contra l’Osasuna

Imposible no emocionarse con el homenaje de Messi a Maradona - TyC Sports
Comparació de les celebracions de Messi i Maradona. Fotografia de TyC Sports.

El passat dissabte 28 de novembre el Barça va jugar un partit contra l’Osasuna corresponent a la Liga Santander. Lionel Messi va marcar el quart gol del partit i el va celebrar treient-se la samarreta i ensenyant una de samarreta de Newell’s Old Boys amb el 10 que va portar Diego Armando Maradona, llegenda del futbol i que havia mort uns dies abans.

Aquest gest li costarà al Barça una multa de 300 € per la FIFA i una a Messi de 650 € per incompliment d’una norma: no es pot aixecar la samarreta per exhibir algun emblema.

També diuen que pels precedents li podrien treure la targeta groga a Messi per treure’s la samarreta al celebrar, ja que en els darrers anys han tret targetes per gestos semblants, com la de Sergio Ramos quan va morir Antonio Puerta o la de Cristiano Ronaldo per les inundacions a Madeira.

Personalment, crec que la targeta i la multa són excessives i li haurien de treure ja que el gest és un homenatge a un home que ha perdut la vida. També crec que les targetes gorges per treure’s la samarreta són una tonteria i és una norma innecesaria.

El més recent