Valorant, un dels millors shooters de tots el temps

19 views

Valorant és un videojoc de trets en primera persona multijugador gratuït desenvolupat i publicat per Riot Games

Valorant es un videojoc que es va posar al mercat el passat 2 de juny de 2020. És un joc d’ordinador de la categoria shooter, és a dir, un joc en primera persona on no només és important la punteria, sinó que és molt important l’estratègia i la comunicació amb l’equip.

A las partida de Valorant juguen dos equips de cinc personatges cadascun amb diferents habilitats i diferències estètiques.

Aquests personatges es van desbloquejat a mesura que jugues partides i completes misions guanyant XP (experiència). De fet, les habilitats dels personatges defineixen la seva manera de jugar. Actualment hi ha 11 personatges al joc, però van creant constantment de nous.

El més recent