Arriba la nova temporada de Nanatsu no Taizai

/
69 views

El 2021 arriba amb l’esperada temporada de la popular sèrie d’anime

Aquest pròxim gener del 2021 s’estrenerà la 4 temporada de Nanatsu no taizai o Los 7 pecados capitales traduït al castellà. Aquesta temporada donarà fi a la saga amb un final que molts esperen amb moltes ganes. Es una sèrie d’anime basada en el manga original de Nakaba suzuki.

Aquesta sèrie tracta de un grup de guerrers anomenats com nanatsu no taizai o los 7 pecados capitales. Cada un dels integrants té assignat un pecat característic. En Meliodas el protagonista de la nostre història té assignat el pecat de la ira del drac, En ban, el seu millor amic te assignat el pecat de l’avarícia de la guineu, en king en te assignat el pecat de la mandra del os, La dianne en porta el de la enveja de la serp, en Gowther té assignat el pecat de la luxúria de la cabra, la Merlín en te el de la gula del porc i finalment l’escanor, que té el pecat de l’orgull del lleó. La història es basa a com els 7 pecats es formen per poder lluitar amb els 10 manaments que són un exèrcit d’elit format per el rei dimoni.

En aquesta nova temporada que s’estrenarà d’aquí a molt poc tindrà el desenllaç de la batalla dels pecats amb els manaments per salvar la terra. Molts dels aficionats esperen una temporada ben animada degut a la mala animació que va tenir la temporada passada així que aviam que ens espera…

Redactor juniors

El més recent