Molts adolescents fan règim per aprimar-se sense un control mèdic

21 views


El 34% de les noies i el 22% dels nois segueix una dieta sense supervisió mèdica per aprimar-se. Els resultats d’una enquesta a joves d’entre 12 i 16 anys de tot Catalunya demostren unes xifres força preocupants en la societat en la que vivim.

Aquest estudi, iniciat per l’Associació Anorèxia i Bulímia, posa l’èmfasi en el perill de menjar fora de control, ja que menjar sense control és la causa dels trastorns alimentaris. Si observem que més del 50% de les persones s’acompanyen de conductes perilloses i a trastorns alimentaris, com: vòmits, saltar-se els àpats o menjar menys, les dades seran encara més impactants.

Algunes de les causes perquè hi hagi adolescents que facin dieta només per aprimar-se és perquè molt d’ells han patit burles i concretament un 76% han estat pel seu físic.

Notícia elaborada amb informació del Nació Digital.

Anna Prat Jordan

El més recent