The Queen’s Gambit, el nou fenomen a Netflix sobre els escacs

98 views

‘The Queen’s Gambit’ és una nova sèrie de Netflix que està basada en la novela de Walter Tevis, que porta el mateix nom.

Aquesta mini-sèrie consta d’una temporada de set capítols i va sobre una nena que es queda orfe i que la porten a un orfenat. Allà, coneix a un conserge que l’ensenya a jugar a escacs i amb nou anys s’adona que és molt bona i que té un do. Amb el pas del temps, se n’adona que es passa els dies jugant i jugant. Tambè en aquest orfenat donen unes pastilles tranquil·litzants i ella s’enganxa i es fa addicte.

Quan ja té 15 anys l’adopta una família i ella es comença a apuntar a campionats d’escacs per anar millorant encara més. I a partir d’aquí comença la seva història.

A mi aquesta sèrie em va encantar. Personalment, el que em va agradar més va ser el paper que fa la protagonista i l’evolució que fa a la sèrie. També m’agrada molt l’època, que és entre els anys 50 i 60, com van vestits els personatge, com són les cases o els carrers, etc. Finalment, només vull apuntar que recomano molt a tothom aquesta sèrie que val tan la pena.

Redactor juniors

El més recent