Alumnes de l’Escola Projecte assisteixen a l’obra de teatre ‘Barcelona 24h’

25 views

El passat dijous 17 de desembre, els responsables de Júnior Report van donar l’oportunitat a diferents alumnes d’escoles de Catalunya d’anar a veure ‘Barcelona 24h’, una obra de teatre que explica la vida de quatre joves que s’enamoren de la ciutat de Barcelona. En aquest cas, els alumnes van poder veure en directe, i abans que ningú, un assaig d’aproximadament una hora i mitja al Teatre Gaudí.

Opinió dels alumnes:

Bruno Martín: “A mi em va agradar bastant l’obra, penso que té una bona història i molt bons personatges. M’hagués agradat veure-la sense pauses, però igualment em va semblar molt interessant veure un assaig d’una obra de teatre. He de reconèixer que en algunes escenes se’m va fer una mica llarga, però finalment em va semblar molt entretinguda i divertida. La recomano a tothom, ja que és una obra que poden veure des dels més petits, fins a adults.”

Ilko Hermans: “Jo opino que aquesta obra està ben treballada, que l’espai tingui quatre costats fa que sigui més interessant. A més a més, va genial per l’obra ja que hi hagi quatre actors. L’obra està bé i s’entén bé, i ho dic perquè n’hi ha d’altres que costen d’entendre o directament no els hi acabes de trobar el sentit.”

Matias Vallribera: “L’obra en general em va agradar molt, però en la meva opinió va destacar com l’obra aprofitava tot l’espai del teatre i que el músic de l’obra interactui em va encantar.”

Tània Coromina: “Anar a veure l’assaig va ser una experiència única, ja que vam veure com es preparava tot i em va agradar estar tan a prop dels actors, em sentia més propera.”

Natàlia Ferré: “Anar a veure aquest assaig de l’obra va ser tota una experiència, ja que vam poder veure com els actors es preparaven les seves escenes o les ganes que hi posaven, entre altres coses. Em va agradar molt poder fer la pregunta que jo havia pensat i obtenir una bona resposta.”

El més recent