Quins nous jugadors podria incorporar l’Arsenal?

/
13 views

Jo, com a bon fanàtic del futbol, estic emocionat pels possibles fixatges que hi poden haver aquest mercat d’hivern al gener o al estiu. Ara us diré els jugadors que m’agradaria veure al Arsenal, un dels meus equips preferits.

Mikel Merino:

El jove migcampista basc actualment de la Real Societat ha estat un dels millors migcampistes de La Liga tant aquest any com l’any passat. Merino és un jugador amb bona sortida de pilota que podría jugar al costat de Thomas Partey en un doble pivot on ell aportaria més calitat. A demés al vestuari gooner mitjançant l’Arteta es parla molt espanyol i podria encaixar bé en l’equip. El jugador té un preu de 40.00 M segons Transfermarkt.

Morgan Sanson

El migcampista francés que juga actualment al Olympique de Marsella ultimament ha estat destacant en el futbol francés. Un migcampista molt ofensiu que ja ha estat relacionat amb el Arsenal i el Tothenham de Mourinho. Podría valdre uns 25.00 M . Seria una opció més barata que Merino, ja que amb la crisi del covid, el Arsenal ha sigut un dels grans perjudicats. Encara que acaben de vendre’s a Özil, un dels jugadors amb el sou més alt de tota la Premier.

Riqui Puig

El jove talent del barça, que se sap que no té bona relació amb Koeman, sería una opció molt bona, ja que aportaria futur al equip. Segurament si el fichesin sería amb estat de cesió, ja que dubto que el club culé el deixes sortir així com així. Juga de migcampista amb un rol similar a Merino i Sanson. El seu valor actual seria d’uns 20.00 M segons Transfermarkt.

El més recent