’53 diumenges’, una comèdia de Cesc Gay

14 views

L’autor ens mostra en l’obra el caràcter i els diferents punts febles dels tres germans

’53 diumenges’ és una comèdia divertida amb molt humor. Aquesta obra de teatre tracta de la relació de tres germans. Els personatges estan representats per: Pere Arquillué, Marta Marco, Àgata Roca i Lluís Villanueva.

El germà petit és un actor amb poca sort. La germana és una professora erudita que mai diu les veritats a la cara i el seu germà gran és un poca-soltes que viu sense fer-ne ni un brot mantingut per la seva dona i el seu sogre.

Tres germans que tenen el pare molt gran, la germana creu que l’haurien d’internar en una residència o en algun lloc on el poguessin cuidar i atendre bé, en canvi els dos germans pensen que no és necessari. Llavors proposen fer una reunió familiar dels tres per posar-hi solució, és una reunió que sembla que no hagi d’arribar mai, ja que mai es posen d’acord per estar-hi tots tres.

Jo vaig anar a veure-la amb els meus pares i el meu germà i ens va agradar molt. És una comèdia divertida, tant per adolescents com per als adults. La recomano moltíssim per a les persones que els hi agrada la comèdia i per tots aquells que volen passar una bona estona. A més crec que encara que estiguem convivint amb la Covid-19, no hem de deixar d’anar a visitar museus, teatres, pel·lícules…

El més recent