Arran publica el llibre d’ocupació

13 views

Arran (organització juvenil de l’esquerra independentista) llançarà aquest divendres un manual que explicarà les coses més bàsiques que s’han de tenir en compte a l’hora d’ocupar un pis.

Arran assegura que el que l’ha fet decidir-se per escriure aquest llibre és fer-ho com a resposta per combatre la crisi de l’habitatge entre els joves.

L’entitat juvenil diu que només dos de cada deu joves poden independitzar-se, i que en cas que puguin fer-ho haurien de gastar més del 60% del seu salari en pagar tan sols l’habitatge, de forma que només tindrien un 40% del seu salari per poder pagar aigua, gas, llum i altres despeses necessàries.

En les últimes hores s’ha filtrat una part del manual on s’explica com punxar la llum per respondre a la pujada del preu de l’electricitat. També s’ha difós una part del llibre on es donava a entendre que s’havia de fer en cas que la policia volgués examinar el pis, o com ells ho anomenen, com actuar davant d’una “visita policial”.

Arran ha informat que el manual serà llançat el divendres 29 de gener i han reafirmat que l’únic objectiu d’aquest llibre és aconseguir que l’okupació no estigui mal vista i que acabi convertint-se en una eina col·lectiva per “ajudar als joves”.

Informació extreta d’Última hora.

El més recent