Paco Moreno Muñoz, de l’escola Virolai, escollit millor professor de l’any

20 views

Quatre alumnes de quart d’ESO han assistit aquest dijous 21 de Gener a l’entrega de premis virtual en la que s’ha escollit el millor professor del curs 2019/20.

Els organitzadors d’aquesta cerimònia han estat la Fundació Jordi Sierra i Fabra, que ha convocat aquest premi amb la col·laboració d’Editorial Cruïlla, com a reconeixement a la tasca dels docents de Catalunya.

L’escollit com a millor docent de l’any ha estat Paco Moreno Muñoz de l’escola Virolai, de Molins de Rei. En Paco, que és professor de música que ensenya des de nens de parvulari fins a alumnes de l’ESO, porta treballant a l’escola Virolai des de fa 13 anys, però ell fa més de 25 anys que es dedica a la docència.

Ell és llicenciat Superior pel Conservatori de música del Liceu de Barcelona. Té un màster en Pedagogia musical per a la UAB i el Conservatori municipal de Barcelona i ha estudiat un grau mitjà en música moderna al taller de música de Barcelona.

Al final de la roda de premsa, s’ha obert un torn de preguntes, on la Laia Moliner, alumne de 4t d’aESO de l’escola Projecte, li ha preguntat al Paco quina era la seva manera de motivar els alumnes per tal d’aconseguir que ells estiguessin tan entusiasmats en dur a terme el projecte plantejat.
El Paco ens ha respost que una part que facilitava motivar els alumnes era de què és una escola petita d’una línia, on és molt familiar i propera, això fa que ell pugui ser més proper amb els alumnes i els pugui motivar més.

Aquesta va ser una genial experiència pels alumnes de l’Escola Projecte, ja que assistir a una entrega de premis i poder escoltar com treballaven les altres escoles els van fer tenir un nou punt de vista sobre l’educació.

Arnau Santanach, Laia Moliner, Guillem Rull i Anna Prat

El més recent