Carnaval 2021 a l’Escola Projecte

12 views

En el Carnaval d’aquest any, que estarà marcat pel coronavirus, se celebrarà el 40è aniversari de l’Escola Projecte

El Carnaval d’aquest any a l’Escola Projecte serà bastant diferent degut a la pandèmia de la Covid-19. En aquesta ocasió, l’equip directiu i el professorat ens han informat de què la temàtica del carnaval d’aquest any serà el la celebració del 40è aniversari de l’Escola Projecte. Els alumnes de 4rt d’ESO han decidit inspirar el seu ball en la década dels anys 80, ja que va ser quan es va fundar l’escola.

Un cop descoberta la temàtica, cada grup haurà d’elaborar les seves disfresses i preparar un ball com cada any. Normalment, el que es fa és dividir cada classe en grups de treball, i cada un s’encarrega d’una cosa diferent. Uns preparen la coreografia del ball, uns altres s’encarreguen de les disfreçes, uns altres dissenyen els ròtuls i la resta són els encarregats de triar la música.

El més recent