Old heavy duty radiator heats the room in best way

Com estem els alumnes a les aules i amb el fred?

/
6 views

Aquests dies, les temperatures han baixat i s’han juntat amb les ganes dels alumnes d’anar a l’escola, pel considerabel fred que fa.

Els alumnes de Catalunya hem tronat a les aules el passat 11 de gener, ajornat del dia 8 per prevenció per la Covid-19. Alhora ens hem trobat amb l’onada de fred i les baixes temperatures pels diversos territoris del país, que no ha ajudat gaire a la tornada a la rutina. En el nostre cas, a l’Escola Projecte, els alumnes ho estem passant força malament, ja que s’han de seguir les mesures d’obrir les finestres per ventilar i a les 8:00 del matí no acompanya gaire. A més, els radiadors no estan encesos tot el dia i si no t’abrigues com si anessis a la muntanya, passes fred. De fet, només els obren algunes estones del dia i alguns ni funcionen. En resum, estem desitjant que arribi l’estiu o, si més no, que faci una mica més de calor.

Laia Moliner

El més recent