Cristian Tello el meu ídol

/
6 views

Cristian Tello és el meu jugador preferit des que va debutar amb el FC Barcelona.

Considero que Tello podria haver triunfat molt més al Barça, però per devant tenia el trident de la ‘MSN’ (Messi, Suárez i Neymar), el millor trident de la historia. Actualment, Cristian Tello juga al Real Betis des de fa tres temporades.

A la primera temporada, va triunfar jugant molts minuts i tenint molta importància amb el joc, ja que Quique Setién li va donar molta confiança. A la segona temporada, amb Rubi com entrenador, va tenir un rol de revulsiu on va jugar molts pocs minuts i que no va intervenir molt en l’actuació del Betis aquella temporada. Aquesta tercera, amb Pelegrini d’entrenador, ha tingut molts minuts i ha pogut gaudir de moltes oportunitats.

De moment, Tello ha jugat 585 minuts en el que portem de temporada i ha marcat quatre gols i ha fet una assistència. El millor partit seu aquesta temporada va ser contra l’Elx, on va fer una assistència fent un passe de la mort, i que va fer dos gols amb dos de les seves característiques típiques: que són córrer i definir en l’un contra un contra el porter.

Des del meu punt de vista, el millor gol que recordo de Cristian Tello va ser en el 3-5 contra el Sevilla, on va marcar l’últim gol contra el màxim rival, en la rivalitat més competida de tota Espanya. Aquest gol va deixar en ridícul al Sevilla, on va veure que li havien encaixat una “maneta”.

El més recent