El desastre de la selecció espanyola de futbol

/
5 views

Poca presència de jugadors del Barça i del Madrid

Actualment, la selecció d’espanya està en una situació de transició, ja que de la gran generació del 2010 no hi queda pràcticament ningú. Crec que és molt preocupant actualment la plantilla, tot i que els resultats no siguin de tots dolents, la plantilla no té un nivell alt.

Els seguidors de la selecció espanyola de futbol estaven acostumats a les generacions anteriors, amb un gran número de jugadors del FC Barcelona i del Real Madrid. De fet, en l’últim mundial, celebrat a Russia l’any 2018, Espanya va convocar deu jugadors entre aquests dos grans clubs, mentre que en l’última convocatòria només van anar-hi quatre.

Això vol dir que els equips grans espanyols no confien en els jugadors nacionals i que prefereixen fitxar estrangers. I que hi ha molta presència de futbolistes espanyols en la selecció en lligues com la Premier League o la Bundesliga. Això, a part, també demostra la baixada de nivell de tant de Barça i Madrid.

Situació actual

És possible que aquest article sorprengui a molta gent, ja que està fet just després de la victòria d’Espanya contra Alemanya per 6-0. Tot i això, considero que la selecció espanyola estarà uns anys sense guanyar res.

El més recent