‘Fate: The Winx Saga’: Nova sèrie de Netflix

/
8 views

Arriba a Netflix una nova sèrie inspirada en l’animada de ‘Winx Club’ una sèrie de l’any 2004. S’anomena ‘Fate: The Winx Saga’. Aquesta s’ha fet amb persones reals, on es viuen moments de la nostra infància, però ara ja amb personatges més adults. El primer capítol es va emetre a finals de 2020 i el creador és Brian Young.

El gènere de la sèrie és drama adolescent i la fantasia. Es compon per 1 temporada i 6 capítols.

Aquesta nova sèrie tracta sobre un grup de cinc adolescents amb poders que intenten aprendre a controlar la seva màgia i intenten adaptar-la a un món no màgic. Amb l’últim capítol de la temporada, amb una durada de gairebé una hora, ens dóna a entendre que hi haurà una segona temporada de la saga.

Tot i que ha agradat molt, aquesta estrena, a una gran part dels espectadors, els ha decepcionat, en vers a l’original animada, on els personatges tenien característiques més fantàstiques, com ales o canvis de vestuari inesperats i en canvi a la nova no hi trobem aquests petits detalls.

El més recent