‘Lonely’, la última cançó de Justin Bieber

5 views

Aquesta Cançó que va ser publicada el passat 15 d’octubre pel cantant canadenc Justin Bieber.

El que ens retrata aquest famós cantant és la seva vida, els seus començaments en el món de la música o el sentiment de solitud. I és que ell, com que des de ben petit és famós, viu en un món on tothom sap qui és, però ningú el coneix realment.

En la canço ‘Lonely’, Justin Bieber reconeix totes les coses que no ha fet bé, ens diu que s’arrepanteix, però que durant tota la seva vida s’ha sentit sol. I això, a ell li ha efectat molt psicologicament.

La cançó retrata també que encara que ell ha estat malalt, ha expressat els seus sentiments i ningú mai no ha fet res. Ningú mai no li ha anat al darrere preguntant-li què li passava.

Aquesta és de les millor cançons que ha tret durant la seva carrera musical, ja que és diferent a les altres i no només això, sinó que expressa els seus propis pensaments, cosa que no tots els cantants fan.

El més recent