Mesures excepcionals per un Nadal marcat per la pandèmia del coronavirus

13 views

Les noves mesures que s’aplicaran en aquest imminent nadal tenen la intenció de prevenir els casos de la Covid-19 i a la vegada aconseguir que els ciutadans puguin veure als seus familiars.

La consellera de salut de Catalunya, Alba Vergés, ha comparegut fa unes hores davant el mitjans de comunicació per informar de les mesures que s’estan plantejant per aquest Nadal.

Les mesures que es veuran afectades seran: el nombre màxim de persones en les reunions familiars i el toc de queda, que es modificarà en certs dies, com ara la Nit de Nadal o el Cap d’Any.

La consellera ha remarcat que l’objectiu d’aquestes excepcions és dur a terme els esdeveniment que normalment es fan per Nadal. També ha assenyalat que estan encara en el procés de valorar tots els escenaris possibles i que estan fent tot el que poden per aconseguir aplicar les mesures sense fer que els casos de coronavirus vagin en direcció acendent.

La resposta dels ciutadans a aquesta notícia ha sigut molt positiva, ja que estan molt il·lusionats per poder veure de nou als seus familiars i disfrutar de una festa tant important com es el nadal amb la seva gent estimada.

El més recent