Possibles fitxatges i ventes del FC Barcelona

/
8 views

Com a culé de naixement, ara us diré quins jugadors m’agradarien que abandonessin el club i els que m’agradaria veure vestint la samarreta blaugrana.

Ventes:

  • Jordi Alba: un dels millors laterals de la història que ara mateix ha estat molt criticat per les seves carències defensives. A més ja té una edat i el seu rendiment i preu només baixaran.
  • Sergio Busquets: considerat el millor mig campista defensiu de la història, Busquets està passant una mala etapa com Alba, el seu rendiment actual és massa pobre per un club d’aquesta categoria.
  • Philippe Coutinho: el fixatge més car de la història del Barça, un jugador desaprofitat i comprat amb molt mal criteri per l’estil de joc blaugrana. A més, si juga uns 10 partits més amb el club, el Barça li haurà de pagar 20 milions al Liverpool.
  • Gerard Piqué: un dels jugadors més importants de la història del club. Actualment la progressió de Araujo i Mingueza està deixant a Piqué sense minuts. A més el seu rendiment ha baixat molt comparant-lo amb temporades passades.

Fixatges:

  • José Luis Gayà: l’actual lateral del València ha sonat molt per arribar al club culé. Vindria per a reemplaçar a Jordi Alba. Segons alguns mitjans, el fixatge es podria complir per uns 15 milions €.
  • Eric Garcia: el central citizen de només 20 anys provinent de la cantera blaugrana aportaria futur a la defensa i bona sortida de pilota. A més Guardiola no compta mot amb ell.
  • Pau Torres: si Eric Garcia no arriba al Camp Nou, una bona opció seria Pau Torres, titular al Villareal i a la selecció espanyola.
  • A més, fa falta el fixatge d’un davanter, ja que Martin Braithwaite no està donant el rendiment esperat i Antoine Griezmann no és un punta pur. La qüestió és que per tenir un bon devanter que et garanteixi uns 15, 20 gols per temporada val més del que el Barça es pot permetre actualment, i la opció de Depay és malgastar els diners, ja que té un perfil molt similar a Griezmann i no és un punta.

El més recent