Ressenya sobre la nova temporada d”Atack on titan’

/
8 views

Aquesta temporada de la sèrie ‘Atack on titan’, o en japonès ‘Shingeki no kyojin’, serà l’última temporada que tindrà aquesta sèrie. De moment consta de set episodis i cada setmana en van publicant un de nou.

Aquesta temporada m’està semblant molt bona. De fet, la gent deia que l’animació no seria bona, però a mi m’està semblant força decent. Es tracta, per cert, d’una animació que combina un estil de dibuix clàssic d’anime amb moviments d’escenes 3D.

Per què dic que hem sembla decent? Doncs bé, això és degut a què a mi m’agrada molt l’estil del dibuix de l’estudi Mappa, estudi que realitza la animació i adaptació del manga a l’anime, però aquest dibuix només veu la llum quan s’ha d’animar diàlegs. A l’hora d’animar les batalles, Mappa utilitza en un 90% d’animació 3D i un 10% d’animació clàssica, i això no m’agrada gaire, ja que en certa part li treu la gràcia a l’anime. Per això dic que és decent.

Personalment, m’agradaria que Mappa fes un esforç per animar més a mà les següents batalles. És cert que no demano que no es faci animació 3D perquè hi ha batalles que són molt difícils d’animar amb el 2D normal i en certa part el 3D pot ser avantatjós, però si es reduïs aquest 3D per mi seria excel·lent.

Respecte a la trama, res a dir. Des del començament ‘Atack on Titan‘ ja era un anime que destacava per tenir un desenvolupament de trama i uns girs brutals i poca evolució de personatges, així que respecte a la trama no puc dir absolutament res. És excel·lent i compleix amb les expectatives.

El més recent