WallStreetBets, la comunitat de Reddit que ha fet tremolar Wall Street

12 views

Wallstreetbets‘ es una comunitat o fòrum de la plataforma ‘Reddit’ que recentment s’ha apoderat del mercat en Borsa. Aquesta comunitat consisteix en un grup d’inversors anònims que recomanen accions de la borsa. Les seves tasques són especular amb accions de la Borsa de Wall Street i trobar debilitats en el mercat o productes financers. En total, 2.9 milions de persones conformen el fòrum i s’autoanomenen “degenerats”.

Durant la última setmana, aquesta comunitat ha sortit del seu cau, quan les accions de “Gamestop”, una botiga de videojocs americana que comença a pujar. A principis del 2021, les accions d’aquesta empresa estaven a 17$, actualment el seu preu ha arribat a pujar fins a 400$, i això vol dir que el seu preu ha augmentat més d’un 2.000%.

Tot aquest seguit de moviments i especulacions segueixen en marxa, ara amb criptomonedes i altres empreses com AMC i BlackBerry. Encara no sabem gaire d’aquest “subreddit” que s’està apoderant per moments del mercat en Borsa i que està fent perdre milions de dòlars a especialistes i professionals.

El més recent