A.K.A. (Also Known As)

/
38 views

L’obra de teatre es pot veure al teatre Villarroel fins al 28 de febrer

En Carlos (el protagonista) és un jove adolescent de 15 anys, adoptat per una família catalana. Igual que la majoria dels adolescents viuen en una recerca de trobar quina és la seva pròpia identitat, utilitzar el seu propi llenguatge i com vestir-se. A ell li agrada patinar i es tanca a l’habitació per escoltar música. Pensa que és un bon noi, ja que mai té problemes i treu bones notes. El més important és que es creu molt feliç, però de fet, descobrirà que en aquest món no és important com ell es veu, sinó com el veuen els altres.

La mare del Carlos el fa anar a una reunió de terapia, ja que creu que li pot servir. La gent d’aquella reunió és gent com ell, adoptats. Durant l’obra, podrem veurem al protagonista transitar de l’amor al desengany.

Aquesta obra està interpretada per l’Albert Salazar. Per mi, és una obra molt divertida, em va encantar. L’espai de l’escenari és molt reduït. Ell ens porta i ens transmet tots els seus sentiments i aconsegueix que els espectadors recreem en el nostre imaginari tots els personatges i escenaris que apareixen en l’obra.

La cosa més sorprenen va ser, sens dubte, que només actua ell, en forma de monòleg. Jo ho recomono molt a totes les persones de totes les edats.

Anna Prat Jordan

Redactor juniors

El més recent