La setmana del Carnaval a l’Escola Projecte

10 views

Un cop més arriba el Carnestoltes, i a l’Escola Projecte ho celebrem d’una manera molt especial que a continuació us expliquem.

A l’Escola Projecte, com cada any, estem celebrant la setmana del Carnaval i cada dia, fins divendres, s’ha d’anar disfressat d’alguna manera diferent i que és idea dels alumnes de sisè de primària. Aquesta consigna, l’anunciava el Carnestoltes, i aquest any, ho ha fet la Projectina, la geganta de projecte. Dilluns es va de gala; dimarts es va en pijama; dimecres tema lliure; dijous de hippies; i divendres els alumnes de l’ESO preparen un ball inspirat en un tema. El d’aquest any és la celebració dels 40 anys de l’obertura de l’escola.

Trobem que és una tradició que es fa a projecte cada any i que a tota l’escola li agrada, tot i que aquest any amb el tema de la Covid-19, se’ns fa més molest i complicat, en vers a les disfresses. També se’ns ha complicat, ja que cada any es fa una festa al pati, amb música. Tampoc s’han fet els balls preparats pels alumnes de secundària davant el públic, i aquest anys s’haruan de fer de manera digital.

Les sensacions dels alumnes de quart d’ESO és de nostàlgia i emoció, i és que aquest és el seu últim curs a l’escola.

El més recent