Els Buccaners es proclamen campions de la Super Bowl

29 views

El passat diumenge es va disputar la “Super Bowl”, d’on els Buccaners de Tampa Bay van guanyar als Chiefs de Kansas City

Aquesta final de la National Football League (NFL) decidia el guanyador de la temporada regular d’aquesta lliga. El partit de futbol Americà, que va enfrontar als Kansas City Chiefs amb els Tampa Bay Buccaners, va deixar com a campions de la lliga a aquests últims, ja que es van imposar per 31-9 als Chiefs.

Els Chiefs van obrir el marcador anotant un gol de camp, però ràpidament el Buccaners van contrarestar els tres punts del gol de camp amb un touchdown, deixant així que el primer quart acabés en 3-7 a favor de Buccaners.

La primera anotació del segon quart va ser un altre touchdown a favor de Buccaners, tot i això els Chiefs van aconseguir fer un gol de camp per deixar el marcador 6-14 a favor de Buccaners, però quan faltaven sis segons per acabar el segon quart va arribar un nou touchdown a favor dels Buccaners que els deixava com a clars guanyadors en el parcial del final de la primera part: 6-21.

En reprendre el partit, ja en el tercer quart, va arribar un gol de camp ràpid per part de Chiefs, que d’aquesta manera maquillaven el marcador, però els Buccaners van aconseguir anotar un nou touchdown per seguir amb una avantatge molt clara. Per si això no fos prou, quan faltaven dos minuts perquè acabes el tercer quart, els Buccaners van anotar el seu primer gol de camp en el partit deixant així que el marcador al final d’aquest quart fos de 9-31.

El quart quart va ser realment molt avorrit, doncs cap dels dos equips va deixar que l’altre li aacbés fent mal. De fet, es va acabar el quart amb el mateix marcador amb el qual s’havia començat: 9-31. D’aquesta manera, els Buccaners de Tom Brady es van acabar proclamant campions d’aquesta temporada regular de la NFL.

Redactor juniors

El més recent