‘Els Bridgerton’ arriba fort a Netflix

/
15 views

‘Els Bridgerton’ és una sèrie nova de Netflix que s’ha fet molt famosa en aquest inici de 2021, tot i que es va estrenar el passat dia de Nadal de 2020. Es tracta d’una sèrie dramàtica basada en les novel·les de Julia Quinn i que està composta per una temporada de vuit episodis.

Ambientada en el món competitiu de l’alta societat de Londres quan les noies eren presentades a la cort i els homes escollien una d’elles per casar-se, ‘Els Bridgerton’ presenta dues famílies protagonistes molt competitives, ja que necessiten homes per tal que les seves filles es puguin casar. La història gira entorn la Daphne, la principial protagonista, una noia que està un temps sense trobar al seu marit, ja que el seu germà li impedeix. Però finalment arriba a la ciutat de Londres un duc, amb qui comença a viure moments de toat mena.

A mi en aquesta sèrie em va agradar molt perquè és d’amor. Tot i això, el vestuari o els colors són espectaculars. A més, la música que fan servirés actual i li dona un toc diferent a la sèrie. En definitiva, jo crec que si no vols una sèrie molt llarga i t’agraden les sèries d’amor i d’intriga, aquesta és la teva opció.

Redactor juniors

El més recent